Loading
Новини
E-mail: sales@intenso.bg     +359 879669894
ИНТЕНСО - ХОТЕЛИ С НОВИ ИДЕИ

Трябва да разрешите javascript

Форма за резервации

Информация за контакт

Изчисти
Изпрати
Бихме желали да споделим с Вас промените, които настъпиха в менажираща компания Интенсо, както и да Ви представим новостите свързaни с управляваните от нас обекти хотел „Меркурий”, хотел „Вянд”, а от сезон лято 2014 и апарт- хотел „Посейдон”.

Тъй като основната ни философия е установяване на стандарт за почтено партньорство и качество на продукт и обслужване, екипът ни непрестанно работи в тази насока, черпейки знания и умения от източници с наложени в годините и извън границите на България опит и традиции в туризма. В допълнение, сътрудничеството ни с Вас през изминалите сезони ни обогати с нова визия и концепция,свързани с динамичните процеси в сферата на обслужване, както и с изискванията на гостите ни що касае подобряването на продуктите и разработването на иновативни решения в управляваните от нас хотели.

3 Хотела с Нови Идеи

Преди да Ви запознаем с новите допълнения на продуктите в хотел Меркурий, Вянд и Посейдон, ще Ви представим накратко обновената структура на екипа на Интенсо ООД. Тя цели да продължим вече започнатото, но същевременно и да подобрим на всяко едно ниво качеството на работа, а оттам и степента на постигнатите резултати. Надяваме се тези усилия да бъдат ясно и ефективно отчетени още с началото на новият летен сезон 2014, като ще разчитаме на Вашата подкрепа, доверие и предложения.


Мениджмънт Хотели
През предстоящия сезон 2014 всеки хотел ще бъде оперативно представляван от Мениджър Хотел – специалисти, внимателно подбрани и професионално обучени в областта на управлението и работата с чуждестранни гости. Не е тайна, че от първата стъпка на госта в хотела, преминавайки през ежедневните му контакти с целия обслужващ персонал, до последният му момент при нас, няма нищо по-важно от изпълнението и на най-дребните детайли. Именно в тази посока ще работи подбраният Мениджърски оперативен персонал – да предприеме всички възможни мерки и стъпки за реализиране на нужното качество на идеите и целите на индивидуалния хотелски продукт в пълната му палитра от основни и допълнители услуги.

Хотел Меркурий

Мили Гости, Бихме желали да Ви представим хотел Меркурий – едно прекрасно кътче за Вас и Вашето семейство. Бихте могли да намерите хотел Меркурий много...
facebook youtube

Хотел Вянд

Ако Ви се струва, че времето около Вас е спряло, то мястото е хотел Вянд , Слънчев Бряг Пред Вас се разкрива истинско бижу. Хотел в компактен вид, обграден...
facebook youtube